Dansk design i særklasse

Dansk design i særklasse

Klassisk design går aldrig af mode, og noget af det mest klassiske danske design er design fra George Jensen og George Jensen damask.

George Jensen damask er tekstildesign af højeste kvalitet. Selvom George Jensen damask er klassisk i den forstand at firmaet har flere hundrede års erfaring, og stadig bygger på traditionen om at lave dansk design, der holder både i kvalitetsmæssigt og modemæssig forstand, så fornyer designerne også kollektionerne løbende, og der kommer ofte nye, spændende designs til. Blandt nogle af de velkendte og dygtige designere, som har designet for George Jensen damask er Arne Jacobsen og Diana Holstein.

Nu, hvor julen nærmer sig, er det oplagt at købe george jensen damask på designklassikershop.dk, som forhandler hele George Jensen damasks kollektion. Man kan for eksempel finde lækre George Jensen håndklæder, som man kan give i julegave, til nogen man har kær. Mangler man inspiration til julegaver, så er der også mange andre produkter, som man kan lade sig friste af. George Jensen damask har også puder, plaider og sengelinned i sortimentet, så der er noget for alle, der sætter pris på rigtig god kvalitet og flot, tidløst design. Vil man forkæle sine børn med nyt, lækkert sengetøj, så har George Jensen Danmask også en super skøn børneserie, der naturligvis er af samme, gode kvalitet som voksensengelinnedet.

Julen handler ofte om at gøre andre glade, men hvorfor ikke også forkæle sig selv lidt? George Jensen Damask duge er for eksempel oplagte at bruge til julebordet. Særligt er den specieller George Jensen Damask juledug perfekt til at skabe fundamentet for et smukt julebord. Juledugen er designet med med julehjerter og grankviste, så der er ingen tvivl om at den vil sprede julestemning omkring bordet.