En hund efter at rejse

Personligt er elsker jeg at rejse. Ja man kan vel nærmest sige, at jeg er lidt en hund efter at rejse, selvom det langt fra er særlig tit jeg gør det. Jeg skal dog ud og rejse til sommer, en storbyferie her i Europa, og der kan jeg jo ikke lade være med at tænke på, om den meget omtalte Corona-virus gør, at vi slet ikke kan komme afsted, grundet forbud fra myndighederne. Det er nemlig sådan, at den fortstående rejse går til Italien, nærmere betegnet Rom. Selvom man indtil videre, fra myndighedernes side, fraråder at rejse til den nordlige del af Italien, så kan det jo være, at de ender med at forbyde alt udrejse for at få indhegnet smittefaren. Man taler enddog om, at De Olympiske Lege 2020 skal aflyses, og det siger ikke så lidt!

Men igen, vi må vente og se hvad myndighederne siger. Indtil da er der kun at tage sig i agt for de mange forholdsregler, så man i hvertfald prøver for så vidt muligt at nedbringe smittefare.