Få lightning strike protection til vindmøllerne her

Med lightning strike protection er med sikret imod tilfældige lynnedslag der måtte forekomme. Polytech er specialister indenfor området, og kan helt sikkert sørge for at man ikke skal sidde der og bide negle hver gang det tegner op til uvejr. Lynnedslag er jo noget som alle kan blive ramt af, og selvfølgelig er der nogle steder i verden, hvor der vil forekomme flere end det man er vant til. Det er alt andet lige noget af det, som mange også kommer til at finde ud af på den hårde måde.

Der er nogle lande som har mere regn end andre, og det er også noget som man skal tag højde for. Umiddelbart tænker man ikke at regn kan røre sådan noget som vindmøller, men sandheden er en hel anden. I nogle tilfælde er regnen så intens og massiv, at det er noget som kan døje og beskadige de fine vinger og blade der sidder på vindmøllen. Det ender også ud i, at man må tage det ned og få det repareret for at den skal fungere efterhensigten.

Kom på forkant med alle vejrforhold

Der er alle mulige tests og få foretaget i dag, og man kan indenfor Beskyttelse af vindmøller også forvente at se sådan noget som test for rust. leading edge protection tager højde for det hele og tester på alt. Rust er som sagt en stor faktor når det kommer til beskyttelse og det viser sig gerne i form af salt og sand partikler. Her må man også erkende, at der er nogle steder i verden og specifikt i dele af de lande, hvor der er mere sand i luften og salt for den sags skyld i dag.

Her er blade lightning protection ikke hvad man har brug for, men en anden slags test, som kan forberede tingene på de hårde omstændigheder. Det bliver meget nemmere for en at komme frem til de helt rigtige løsninger i dag, når det er man har noget ordentligt at vælge imellem. Det vil uden tvivl blive nødvendigt for operationen.