Læs mere her om elektronikproduktion og SMD montage

Læs meget mere her om en fantastisk virksomhed, der sælger smd montage,box build og electronic manufacturing services. De laver desuden også apparatmontage.
print montage http://www.converdan.com/elektronikproduktion-smd-montage/
Har man ikke før hørt om converdan, er det godt man har læst denne artikel nu. De har gennem mange år specialiseret sig inden for elektronikproduktion, SMD montage og HMD montage samt Box Build. Har du ikke hørt om disse tre ting før, så bliv med hængende i artiklen og læs nærmere om hvad dette er!
Concerdan har en unik evne til at skræddersy løsninger til dig og det er med til at definere vores succes. Gennem samarbejde følger vi dine produkter fra de spæde skridt, når designet skal bestemmes til udvikling, produktion, print-montage, test og ibrugtagning. Har man allerede et færdigudviklet produkt, hjælper det fantastiske converdan gerne med elektronikproduktionen alene. Deres produktionstekniske afdeling bidrager gerne med forslag til design og valg af komponenter, der resulterer i de mest cost-effective electronic manufacturing services. Uanset om vi understøtter hele projektet fra design og udvikling eller om vi alene står for produktionen, lægger vi vægt på godt samarbejde. For kun på den måde kan vi garantere, at slutproduktet modsvarer dine ønsker og behov.

Hos Converdan ved de, at pris og kvalitet er vigtige konkurrenceparametre på et krævende marked i indland og udland ? og således lægger vi vægt på at effektivisere vores arbejde. Lige fra produktion af printplader og print montage til montering af overfladekomponenter (SMD montage og leaded montage) til samling af det færdige apparat (Box Build eller apparatmontage). Vi måler vores succes i din succes ? moderne produktionsapparat kombineret med mange års erfaring er de bedste forudsætninger for at skabe kvalitetsprodukter til skarpe priser.