OL Gulve

Hvis man overvejer at få lagt eller måske endda selv lægge et nyt designgulv, så bør man bestemt gå til en Gulvspecialist. En Gulvspecialist finder man blandt andet hos www.olgulve.dk og de tilbyder et varieret udvalg af forskellige typer gulve, som typisk anvendes i erhvervsøjemed.

Designgulve kan eksempelvis være et cementbaseret gulv. Et cementbaseret gulv er et gulv, som har et råt og lækkert udtryk, der med sin rå facon også er super moderne og ikke mindst tidsløst. Som udgangspunkt kan man ved første færd måske tro, at et cementgulv vil synes ufærdigt og industrielt i forhold til eksempelvis linolium, klinker eller trægulv, men et cementgulv har en ganske særlig finish, som kan give et helt andet udtryk til rummet, end hvad traditionelle gulve kan,

Mange er måske bekendt med industrigulve. Industrigulve anvendes typisk i lagerhaller, i produktionshaller eller andre steder, hvor der bearbejdes og arbejdes i materialer, der kan slide på sine omgivelser, hvorfor der er brug for grovere og langt mere holdbare materialer til både gulve og vægge. Cementgulvene er en videreudvikling af disse industrigulve, og hvor eksempelvis trægulve som oftes skal specialbehandles og er yderst sarte, ja så er et cementgulv langt mere holdbart for ikke at at tale om også meget nemmere at rengøre og vedligeholde. De kræver nemlig ikke nær så meget, som et behandlet gulv gør.

Det er værd at nævne, at det bestemt ikke kun er i erhvervs- og industriøjemed, at cementgulve kan anvendes. Flere private er begyndt at bruge cementgulve hjemme hos dem selv, da det, som tidligere nævnt, giver et helt andet udtryk, end hvad traditionelle gulve, både med og uden gulvtæpper gør.

Vil man se mere om, hvad OL gulve kan tilbyde, kan man læse mere ved at klikke på olgulve.dk og se de mange forskellige gulve.