SlotssøBadet, vandaktiviteter for hele familien

I Kolding, ganske centralt ibyen, finder man SlotssøBadet. SlotssøBadet er et stort vandland, en svømmehal og et aktivitetshus med tilhørende reception og cafe altsammen samlet under een tag, som altså kaldes slotssøbadet

Uanset om man kommer for at motionssvømme, kommer som en børnefamilie med et eller flere børn, er nogle unge, som vil tumle i vandlandet eller er på udkig efter eksempelvis en ny aktivitet som Aquazumba, så er SlotssøBadet det helt rette sted at tage hen. Her er nemlig et væld af muligheder for alskens aktiviteter i vand, hvor alle kan få en dejlig og hyggelig dag.

Af de mere fitness- og motionsorienterede aktiviteter, byder SlotssøBadet på aktiviteter som Aqua Zumba, Aqua Crossfit, Aquafitness (både almindeligt og hardcore niveau), Aquapunkt samt meget meget mere. Skal det i stedet være mere børnevenligt, kan man både gå til babysvømning med familiens allermindste medlem, ligesom man med rette kan tage en tur i Sprayparken, som er en motorisk stimulerende vandaktivtetspark, hvor alt leg og udforskning foregår på et blødt gulv, og hvor vand bliver sprøjtet ud af forskellige figurer. Her er der ingen aktiviteter under vandet, og derfor kan folk, der måske ikke er så trygge ved at bevæge sig under vandet også være med, da der som bekendt kun sker aktiviter ovenvande.

Udover de faste aktiviteter holder SlotssøBadet af og til forskellige særaktiviteter og særarrangementer. Nogle af dem er eksempelvis Aqua Disco, hvor hele svømmehallen forvandles til et diskotek (alkoholfrit naturligvis) samt Delfinuge hvor børn kan lære at svømme via instruktion fra nogle dygtige instruktører.

Der er altså virkelig mange muligheder for gode og sjove timer i SlotssøBadet, uanset om man er barn eller voksen. For åbningstider og events kan man med rette klikke ind på slotssøbadet og læse nærmere.