Værktøjstavler

Skal der orden på værkstedet, så kan en Tavle til værktøj eller en Værktøjstavle, som det også kaldes, være svaret. Det bliver langt nemmere at finde ud af, hvor værktøjet er, når man gør brug af en Værktøjstavle, hvor alt værktøjet kan hænge på hver sin plads. Det er både langt mere overskueligt og ikke mindst, så ser det også pænere ud, at værktøjet hænger ordentligt, i stedet for at det ligger og flyder over alt.

Værktøjstavler kan man blandt andet købe hos webshoppen www.locco.dk Hos Locco er det muligt at købe modulopbyggede værktøjstavler, og det betyder, at man kan sætte tavlerne sammen efter behov. Har man eksempelvis brug for en lille tavle, ja så er det måske bare et par moduler, man skal bruge, hvorimod hvis man har brug for en stor tavle, kan man købe flere moduler, der tilsammen vil udgøre en kæmpe stor tavle, der kan anvendes til at få orden på værktøjet.

Er man i tvivl om, hvor mange moduler man skal bruge, kan man for eksempel købe en af de startpakker, som Locco tilbyder. Startpakkerne kommer i forskellige størrelser alt efter behov, og de kan, på samme måde som de selvstændige moduler, til hver en tid udbygges med flere moduler, hvis behovet for en større værktøjstavle, viser sig. Lige nu kører Locco tilbud på sine startpakker, så hvis man gerne vil igang med at få bygget en smart og funktionel værktøjstavle, og man samtidig gerne vil spare nogle penge, så bør man ikke snyde sig selv for at tage et kig på, hvad Locco kan tilbyde. Bemærk at tavlerne sælges uden værktøj.

Locco ApS. er et dansk firma, som ligger i Give. Virksomheden har eksisteret siden 2007 og servicerer både erhvervsdrivende såvel som private, når der skal købes værktøjstavler. Udover at tavlerne kan anvendes til sin primære formål nemlig værktøj, anvendes de også til blandet andet butiksindretning.